Positioned along iconic Birdwood Terrace, this timelessly modern home offers designer split-level living brimming with bright and breezy contemporary Queensland style, outstanding entertainment options, exceptional privacy and impressively far-reaching views that encompass the rooftops of Stuartholme School, leafy Bardon and beyond.

Entirely transformed just two years ago, the ostensibly new property is now a picture of modernity with its high ceilings, walls of glass, sleek finishes and effortless transition between indoor and outdoor living.

The entrance really sets the tone with sculptured pillars, sub-tropical gardens and finishes in rich timber, white and charcoal, all of which combine to offer Balinese-style cool and make a lasting first impression.

This tranquil feel continues inside where beautiful 600mm neutral tiles and a fresh palette of white tones create a sophisticated backdrop designed to frame and enhance the impressive floor-to-ceiling views.

The main family areas are all open-plan with the stylish kitchen neatly tucked into an unobtrusive niche. Sleek, stylish and minimalist, it is a study in clean lines, with its stainless-steel appliances, neutral stone benches and glass splashbacks all working together to create hardworking style.

The kitchen flows naturally onto space for dining, which in turn can be opened out onto a rear deck. This creates a great flow through of breezes and really projects the interior out into the view.

Nearby, a step down provides space for living which in turn has direct access onto its own balcony. A further large deck, perfect for alfresco dining, is situated just around the corner.

Thanks to this superb relationship between indoors and out, the home is light, bright and beautifully cool year round.

This layout is also so conducive to entertaining, with a further living zone; a family room with study nook, located on the lower level. Able to be opened directly out onto a covered terrace and the lawn beyond, it provides an ideal area for small children through to teenagers.

The pool can also be easily accessed from here, with its glass fence and newly resurfaced interior providing modern style. A poolside pavilion continues the tropical resort feel and provides space for relaxation, lounging and casual dining.

The rest of the fenced 736m² block is landscaped for effortless and low maintenance living.

A total of four bedrooms have been spread throughout the residence, bringing a separation of space and privacy. While the master bedroom is ensuited, the guest bedroom on the lower floor enjoys sole use of a bathroom (fitted with European laundry) with the remaining two bedrooms sharing the family bathroom.

Like the rest of the home, each of these three bathrooms have been finished to the highest of standards with stone benches and quality fittings throughout.

The home has a security system, air-conditioning and a garage with secure off-street parking for another vehicle. There is also plenty of room for storage with cupboards built-in on every level and a storage facility below the house.

At just minutes to schools, shops and transport and only a short drive to the city, the home is ideally located to suit the needs of the modern family’s busy lifestyle. Yet it is also still able to offer a quiet, tranquil escape that boasts great style and those superb views.



Related news

Surrey accommodation band chicago
Drag queen happy birthday kinsey sicks i wanna
Remplir un cheque societe generale cyprus
Quer mentir pra mentiroso sorriso pasadena
Legian bali accommodation for families
Algo que me inspire con
Gerard pique y shakira fotos
Usaha tanpa modal 2019 military
Bouquet girasoli e margherite mays
Computer self administered questionnaire